La llibreria Patagonia acull el pròxim divendres 7 de març, a les 20.30h, la presentació del llibre “El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú”, editada per l’Eixam Edicions.

L’autor de l’obra, el periodista valencià Lluc Avellan (l’Alcúdia, 1980), presenta el seu primer llibre en el qual relata les vivències com a viatger, a través de la crònica periodística, després de recórrer Bolívia i el Perú durant tres mesos. El resultat de l’experiència compta amb la particularitat que, qui relata el viatge, és alhora autor i protagonista.

Seguint les passes de Lluc Avellan, ens endinsem en l’altiplà andí, penetrem els boscos tropicals de Coroico, passegem grans ciutats com ara La Paz o Lima, descendim a les mines de Potosí, fem senderisme fins tocar els 5.000 metres d’altitud en una expedició a l’Illampu, recorrem el salar màgic d’Uyuni, naveguem pel Titicaca fins arribar a l’Illa del Sol, descobrim a peu el Machu Picchu, davallem al canó del Colca, ens perdem pel desert peruà i posem el punt final als manglars equatorials, entre moltes altres aventures.

Amb un estil directe i sincer, l’autor ens acosta a les particularitats d’aquests països amb l’espontaneïtat que dóna escriure des dels llocs dels fets. “El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú” s’il·lustra amb imatges úniques captades per l’autor amb la càmera de fotos que l’acompanya pertot arreu. A l’acte de presentació, comptarem amb la projecció d’aquestes imatges.

Ya puedes conseguir el libro con un 5% de descuento a través de nuestra tienda online: PINCHA AQUÍ.